Hatterbjudanden

Hattstudio Memmu Lankila

Hattstudio Memmu Lankila erbjuder doktorshattar till ett specialpris på 599 €. Beställningen bör göras senast den 30 november 2021. I priset ingår en förvaringslåda, lyra, namnmärkning och moms. Hatten är gjord för hand av en skicklig finsk hattmakare.

http://www.tohtorinhattu.eu/

Melanders Hattfabrik

Melanders Hattfabrik erbjuder för deltagarna i filosofiska fakultetens promotion doktorshattar till priset 655 €.
I priset ingår förutom hatten och lyran en skyddspåse, en förvaringslåda, mätning av hattstorleken och leverans. Dessutom erbjuder vi ett doktorsvärd till priset 355 €. Förutom svärdet inkluderas Helsingfors universitets emblem, en skyddspåse, en svärd slinga, gravering och leverans.

https://melandershattfabrik.com/

E.R. Wahlman

ER Wahlman Oy erbjuder -10% rabatt på doktorshattar för deltagarna i filosofiska fakultetens promotion. Erbjudandet gäller till och med 23 december 2021. Rabattpriset är 670 € (norm. 745 €). Vi hjälper dig gärna med frågor gällande doktorshattar.

https://www.wahlman.fi/

Doktorshattar Harvest EB

HarvestEb-Katico -doktorshattar tillverkas av europeiska kvalitetsmaterial och tillverkas som handarbete från början till slut enligt kundens personliga mått. Tillverkaren har en lång erfarenhet inom branschen och hen har tillverkat upp till 2000 doktorshattar. Vår samarbetspartner Seremonia Oy gör huvudmätningar för måttbeställda hattar i Helsingfors.

Ifall du beställer t.o.m. den 31.1.2022 är rabatten -5%, det nedsatta priset är 574,75 €. Efter detta datum är priset för doktorshatten 605 € (norm. pris). Beställningen inkluderar förutom doktorshatten lyran, ett fodral, leveransen och moms. Vår samarbetspartner gör huvudmätningen och för den betalas en skild ersättning till affären i samband med mätningen. Leveranstiden är 5—8 veckor, brådskande beställningar ca. 4 veckor eller under (obs. kan inverka på priset).

Huvudmätningar i Helsingfors centrum Seremonia Oy, Norra Magasingatan 7, 00130 Helsingfors, www.seremonia.fi. Tidsbokning tel. 09-177224. Affären har öppet tis-fre 12-18 och lör 10-15. I affären finns hattmodeller till påseende. Samarbetspartners för huvudmätning finns även på andra orter i Finland, information på www-sidorna. Du kan bekanta dig med ceremonins festklänning- och frackerbjudanden här.

Vi hyr också ut doktorshattar och levererar svärd med personlig gravering, tillhörande lyra och 24 karats guld.

www.doctoralhats.harvesteb.com
info@harvesteb.com