Hattutarjoukset

Hattuateljee Memmu Lankila

Hattuateljee Memmu Lankila tarjoaa  30.11.2021 mennessä tilatut tohtorinhatut tarjoushintaan 599€, sisältäen säilytyslaatikon, lyyran ja nimikoinnin sekä alv:n. Hattu on kokonaan käsin tehty, suomalaisen modistimestarin taidolla. 

http://www.tohtorinhattu.eu/

Melanders Hattfabrik

Melanders Hattfabrik tarjoaa promootioon osallistuville tohtoreille tohtorinhatun hintaan 659 €. Hintaan sisältyy hatun ja lyyran lisäksi suojapussi, säilytyslaatikko sekä mittaus formaattorilla ja toimitus. Lisäksi tohtorinmiekka hintaan 355 €. Hintaan sisältyy miekan lisäksi Helsingin yliopiston embleemi, suojapussi, kannatinlenkki, kaiverrus ja toimitus.

https://melandershattfabrik.com/

E. R. Wahlman

E.R. Wahlman Oy tarjoaa filosofisen tiedekunnan promootioon osallistuville tohtorin hatusta -10 % alennuksen, kun tilauksen tekee 23.12.2021 mennessä. Alehinta on 670 € (norm. 745 €). Autamme mielellämme kaikissa tohtorinhattuja koskevissa kysymyksissä.

https://www.wahlman.fi

Tohtorinhatut Harvest EB

HarvestEb-Katico -tohtorinhatut valmistetaan laadukkaista eurooppalaisista materiaaleista asiakkaan henkilökohtaisten päänmittojen mukaan ammattitaitoisena käsityönä alusta loppuun. Valmistajallamme on pitkä kokemus alalta ja hän on tehnyt lähes 2000 tohtorinhatua. Yhteistyöliikkeemme Seremonia Oy tekee Helsingissä päänmittauksia hattutilauksia varten.

Tilattaessa 31.1.2022 mennessä alennus on -5%, alennus hinta on 574,75€. Tämän jälkeen tohtorinhatun hinta on 605e (norm. hinta). Tilaus sisältää tohtorinhatun lisäksi lyyran, kotelon, toimituksen ja alv:n.  Yhteistyöliikkeemme tekevät päänmittauksen ja siitä maksetaan erillinen korvaus liikkeelle mittauksen yhteydessä. Toimitusaika on 5—8 viikkoa, kiireellisenä noin 4 viikkoa tai jopa alle (huom. mahd. vaikutus hintaan).

Päänmittaukset Helsingin keskustassa Seremonia Oy, Pohjoinen Makasiinikatu 7, 00130 Helsinki, www.seremonia.fi. Ajanvaraus p. 09-177224. Liike on auki ti-pe 12-18 ja la 10-15. Liikkeessä on mallihattuja nähtävillä. Yhteistyöliikkeitä päänmittaukseen on myös muualla Suomessa, tiedot www-sivuillamme. Seremonian juhlapuku- ja frakki-tarjoukseen voit tutustua tästä.

Vuokraamme myös tohtorinhattuja ja toimitamme miekkoja henkilökohtaisine kaiverruksineen, asianmukaisella lyyralla ja 24 karaatin kultauksella varustettuna.

www.doctoralhats.harvesteb.com
info@harvesteb.com