Hinnasto

Promootio on juhlana ainutkertainen. Se on ikimuistoinen tapa juhlia saavutettua tutkintoa ja yhden elämänvaiheen päättymistä. Osallistumismaksut kattavat alle puolet promootion kustannuksista, ja budjetin merkittävänä osana on tiedekuntien myöntämä avustus promootion järjestämiseen. Tämän lisäksi promootion tukijoiksi haetaan aktiivisesti yrityksiä ja yhteisöjä.

Osallistumismaksut

Promootio on monipäiväinen tapahtuma: osallistumismaksu sisältää kolmen päivän juhlallisuudet, joihin kuuluu esimerkiksi kaksi juhlallista illallista, tanssiaiset buffet-illallisineen ja promootioretki. Lisäksi osallistujat saavat promootiomatrikkelin. Promootioon voi osallistua yksin (solo) tai seuralaisen kanssa (avec). Avec voi olla esimerkiksi ystävä, kumppani tai perheenjäsen.

Promootioon yksin osallistuvan promovoitavan, solo promovendin, osallistujamaksu on 300 euroa. Promootioon voi osallistua myös avecin kanssa, jolloin osallistujamaksu on yhteensä 500 euroa. Mikäli molemmat promovoidaan, kumpikin maksaa yksin osallistuvan promovendin maksun, joka on 300 euroa.

Promovendin on myös mahdollista osallistua ainoastaan promootioaktiin ja aktiharjoitukseen. Tällöin osallistujamaksu on 100 euroa yksin tai avecin kanssa, ja se sisältää myös promootiomatrikkelin. Promootioon voi osallistua myös poissaolevana (absens), jolloin promovendi saa oikeuden käyttää arvonsa mukaisia akateemisia arvomerkkejä sekä nimensä ja tietonsa promootiomatrikkeliin. Poissaolevana osallistuvalta osallistumismaksu on 100 euroa, ja se sisältää myös promootiomatrikkelin.

Floran päivän lounas ei sisälly promootion varsinaiseen osallistumismaksuun, vaan se maksetaan erikseen. Floran päivän lounaan osallistumismaksu on 70 euroa. Muihin Floran päivän tapahtumiin on mahdollista osallistua veloituksetta.

Muut promootioon osallistumiseen liittyvät kustannukset

Huomioithan, että promootioon osallistumisesta syntyy myös muita kustannuksia erityisesti pukukoodin sekä akateemisten arvomerkkien hankkimisen vuoksi. Lue tarkemmat ohjeet arvomerkkeihin ja pukeutumiseen liittyen.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan myös Promootiot kierrättää -Facebook-ryhmään!